您好,欢迎来到去玩攻略网!

当前位置: 去玩攻略网新闻
De Groene Amsterdammer

De Groene Amsterdammer

Onafhankelijk, kritisch, betro

  • 类型:新闻
  • 评分:0.00
  • 年龄要求:12+
  • 是否收费:免费
  • 语言: "DA", "NL", "EN", "FI", "FR", "DE", "NB", "NN", "SL", "SV"
  • 星级:
  • 上传者:De Groene Amsterdammer
  • 更新时间:2024-02-15 14:43:09
应用介绍

Onafhankelijk, kritisch, betrokken. De Groene denkt verder. Met iedere week gedurfde, diepgravende onderzoeksjournalistiek, essays en analyses en kritische aandacht voor literatuur, kunst en cultuur.

Wekelijks verschijnt de nieuwste editie van het weekblad in uw app. De app heeft een archief, geeft toegang tot podcasts en luisterverhalen en geeft de mogelijkheid om uw favoriete artikelen te bewaren in uw leeslijst.

Als u al abonnee bent van De Groene Amsterdammer kunt u na inloggen direct gebruikmaken van de app. U kunt als abonnee inloggen met uw emailadres en het wachtwoord dat u heeft aangemaakt. Meer informatie over de rechten van verschillende abonnementen op De Groene Amsterdammer vindt u op onze website.

Vragen? Kijk op voor veelgestelde vragen en de contactgegevens van onze helpdesk.

Als niet-abonnee is het mogelijk om losse nummers te kopen voor €4,99 (een regulier nummer) of €5.99 (een dubbelnummer). De betaling wordt in rekening gebracht bij uw iTunes account bij bevestiging van de aankoop.

Als digitaal abonnee heeft u toegang tot de app, alle webartikelen en het historisch archief op onze website. Kiest u het volledige Groene-abonnement, dan ontvangt u alles wat een digitale abonnee ontvangt, plus wekelijks De Groene Amsterdammer thuis, speciale bijlagen en zes keer per jaar De Gids, het oudste literaire tijdschrift van Nederland.

Een abonnement op de app van De Groene Amsterdammer via uw iTunes-account kost €44,99. Dit abonnement geeft u drie maanden toegang tot de app. Na afloop wordt het abonnement automatisch verlengd, tenzij 24 uur voor het einde van de lopende abonnementsperiode de automatische verlening wordt uitgeschakeld. Bij verlenging wordt uw abonnementsgeld binnen 24 uur voor het einde van de lopende abonnementsperiode ten laste gebracht van uw iTunes-account. U kunt abonnementen beheren en automatische verlenging uitschakelen door na het afsluiten van het abonnement naar de Account-instellingen te gaan.

Voor de gebruiksvoorwaarden van De Groene Amsterdammer klik hier:

Voor de privacyverklaring gaat u naar:

_cookies.

版本更新内容:
Update ten behoeve van technische verbeteringen.

相关TAG: 报刊杂志 新闻

应用截图

CopyRight 2019 http://www.ayqwdz.com All Rights Reserved Sitemap

去玩攻略网温馨提示:抵制不良游戏,拒绝盗版游戏,注意自我保护,谨防受骗上当,适度游戏益脑,沉迷游戏伤身,合理安排时间,享受健康生活!